Søndag kl. 15.30 spiller Fart-jentene mot Vålerenga i Kongsvingerhallen i sesongens andre treningskamp!

Forrige helg mot Stabæk fikk jentene en positiv opplevelse i det defensive spillet og organiseringen, og vi fikk samtidig en nyttig erfaring i forhold til hva som kreves av tempo og duellstyrke.

VIF damer blir en tøff motstander og en god pekepinn på hvor vi står to måneder før seriestart.

Resultatet er ikke det viktigste, men vi går alltid på banen for å vinne. Fortsatt er fokuset på den defensive organiseringen, men vi ønsker naturligvis å se samhandling i det offensive spillet. 

Denne uken har det blant vært jobbet med intensitet og tempo på treningene, men de første dagene var preget av mye sykdomsforfall.

Imidlertid har det vært stor bedring i antall spiller på trening, og i går og i dag har det vært to gode økter.

Troppen teller i dag 19 spillere, og av disse er det 16 som tar turen til Kongsvinger. I tillegg har vi en prøvespiller på besøk som gjorde en meget god figur på dagens trening.

Benedikte sliter med en litt vond ankel, men er klar til uka. Marthe er fortsatt ikke helt klar ette skade, men får kanskje noen minutter neste helg mot ØHIL, mens Ane ikke er klar etter sykdom.

Her er troppen mot VIF damer:

Lene, Idun Kristine, SIna, Maren Kristine, Sigrid, Mathilde, Sara, Natalie, Julie, Mina E, Mina K, Oda, Naomi, Nora B, Siri, Camilla, Sanna.

Vi håper mange tar turen for å se jentene i kamp mot VIF damer, men har du ikke anledning streames kampen live på HA-nett (abo).

Vi ønsker jentene og trenere god tur og lykke til!

- sportsutvalget -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135