Julius Friberg Skaug til Asker

Hurtigtoget søker nye utfordringer

Overgangen til Asker betyr en foreløpig slutt på Julius-raid på Ski stadion. Arkivbilde: Knut Rasch.

Julius Friberg Skaug forlater Follo FK og skal neste sesong spille for Asker fotball i Postnord-ligaen. Julius har tegnet en 2-års kontrakt med klubben som trenes av Kevin Nicol.

Julius debuterte for vårt A-lag høsten 2014 og har de siste sesongene vært en meget sentral spiller i klubben. Julius ønsker selv å si noen ord i og med at han nå forlater klubben for denne gang.

Hei alle sammen! Jeg har bestemt meg for å forlate klubben til fordel for Asker.

Det er helt klart vemodig å forlate Follo, klubben jeg har vært i siden jeg var 14 år. De 6-7 årene jeg har vært i klubben har vært fantastiske. Jeg har knyttet mange vennskap og opplevd utrolig mye morsomt. Jeg tar med meg en haug av gode minner.

Follo vil alltid være klubben i mitt hjerte og jeg ønsker gamle lagkamerater, trenere, ledere, Followers og spesielt Kim Christensen masse lykke til i sesongen som kommer - måtte det bli mange kyllingdanser!

Jeg vil nok også den kommende sesongen bli å se i idrettsparken i Ski, dog ikke på banen som før, men sammen med Lars Mathias, Jørgen og resten av verdens beste supporterklubb.

Takk for mange flotte år, og på gjensyn.

En gang Follo, alltid Follo...

Vi takker Julius for innsatsen og ønsker han lykke til videre i Asker!