Uavgjort for Rekruttlaget

Ullevål 2 tok imot Ullern 2 på Bergbanen på lørdag ettermiddag. Kampene de to lagene mellom har vært svært jevne de seneste årene, og det ble ikke noe unntak i helgens kamp. Det endte til slutt med poengdeling etter at Ullern 2 utlignet 7-8 minutter før slutt.

Ullern 2 tok ledelsen 1-0 allerede etter et par minutter etter at en Ullernspiller var først på en retur fra Ullevåls keeper Casper Kamfjord. Likevel var det Ullevål som hadde et lite initiativ i kampen, og Rasmus Gaare skaffet hjemmelaget straffe før ti minutter var spilt, da han på glimrende vis brukte Ullernforsvaret som rundingsbøyer, og til slutt mottok et slag på køllen. Som i forrige kamp mot Solberg 2 var Endre Rynning sikkerheten selv fra straffemerket, og utligningen var et faktum. Ullevål hadde nok noe mer ball enn gjestene, men det var jevnspilt, og det ble ikke skapt mange store sjanser. 2-1 til Ullevål skulle likevel komme da Lasse Torkildsen fant Rasmus Gaare med en god pasning, og Gaare kunne notere seg for sitt andre målpoeng i kampen, da han avsluttet vakkert fra spiss vinkel. Ullerns utligning kom i minuttene før pause da en ball ble spilt på tvers av feltet. Ullevål trodde nok faren var over, men med et godt skudd i lengste satt 2-2. Ullern hadde dermed scoret på sine to eneste muligheter, sett bort fra faste situasjoner. Gjestene hadde et par enorme muligheter på dødball i første omgang, og muligens var en ball over linjen, men dommer dømte aldri mål på den aktuelle situasjonen.

Annen omgang begynte dessverre som den første, og Ullern tok ledelsen før fem minutter var spilt. Som i forrige kamp ble Ullevål kontret på etter en god sjanse, og alene med Casper Kamfjord gikk gjestene opp i ledelsen til 3-2. Få minutter etter ledermålet gikk Lasse Torkildsen i bakken i Ullerns straffefelt. Hjemmelaget ropte på straffe, men ropene ble ikke hørt av kveldens kampleder. Torkildsen reiste seg raskt opp, og avanserte med ball i et par meter før han satt ballen i mål, men dommeren valgte å annullere målet for liggende spill. Avgjørelsen ble møtt med liten forståelse fra hjemmelaget, som mente seg snytt for et mål, og minimum et straffeslag.

Utligningen skulle likevel komme, og det var et av årets vakreste mål for rekruttlaget. Endre Rynning fikk kanontreff på et frislag fra siden, og ballen smalt inn i lengste hjørne. Dermed noterte han seg for sitt tredje mål på to kamper. Med snaut tjue minutter igjen skulle Ullevål gå opp i ledelsen 4-3. A-lagsspiller Jonatan Søberg Wiede brøt et Ullern-angrep på Ullerns halvdel. Han avanserte slik at han fikk av gårde et langskudd fra 20-25 meter, og via stolpen og keeper satt ledermålet. Dessverre skulle ledelsen bare vare i omtrent ti minutter da ballen nok en gang ble spilt på tvers av Ullevåls felt, og selv om den første avslutningen ble blokkert, lot ikke Ullerns angriper seg be to ganger, og utligningen til 4-4 ble kontant satt inn.

Ullevål presset på for seier de siste fem-ti minuttene, og radet opp en rekke cornere fra venstre. Endre Rynning fikk etter litt frem og tilbake fyrt av et kanonskudd oppunder tverrligger, men Ullerns keeper fikk slått ballen til en ny corner. På overtid fikk Kim Andresen muligheten til å avgjøre for Ullevål, men avslutningen gikk via en Ullernspiller. Med sakte fart og en utspilt Ullern-keeper trillet ballen mot mål, men dessverre spratt ballen i stolpen og ut. Ullevål var først på returen, men et oppofrende Ullern-forsvar fikk klarert, og det endte dermed 4-4.

 

Mål:

Endre Rynning (2)

Rasmus Gaare

Jonatan Søberg Wiede

 

Målgivende:

Lasse Torkildsen (2)

Rasmus Gaare

 

Utvisning:

Kim Andresen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift