Våg J17 ble Agdermestere

Med seier 2-1 over RIL 1 i finalen gikk jentene våre til topps i helgens Agdermesterskap i five-a-side for J17.

Med respektable 15-0 i målforskjell etter puljespillet gikk jentene greit videre til sluttspillet. Imponerende 10-0 over Grane, en tett kamp kamp og 0-0 mot Gimletroll, samt overbevisende 5-0 over Vindbjart, sørget for det.

Søgne ble beseiret 7-0 i åttedelsfinalen og RIL 2 med 5-1 i kvartfinalen. Mange kretslagsspillere på RIL 2 gjorde oppgjøret tettere enn det høres ut med 4 måls margin.

Gimletroll ble på nytt motstander i semifinalen, og i andre forsøk ble de oransje fra Gimlekollen beseiret 1-0. Ikke overlegent, men spennende kamp. Også holder det med ett mål mer enn motstanderlaget for å vinne.

Finalen ble som tidligere nevnt vunnet 2-1. Selv om starten på kampen var litt svak, og jentene lå under 1-0, så snudde de oppgjøret og sørget for gullmedaljer til Vågsbygd.

Vi gratulerer medaljegrossistene våre med nok en tittel!

Her kan du lese hva Fvn Lokalsporten skriver om jentene våre

PS! G14-1 tapte AM-finalen på straffespark for Grane. Til historien hører det med at guttene våre 15 sekunder før slutt ledet 2-1. Et forsmederlig frispark sørget for 2-2 helt på tampen, og straffesparkkonkurransen endte dessverre med tap. I tillegg til G14-1 sin andreplass, tok G14-2 tredjeplassen i mesterskapet. Sterkt, gutter!