A-laget spiller sin første treningskamp i kveld

I kveld spiller A-lag herrer sin første treningskamp for året, når de møter Haugar i vintercupen på kunstgresset på idrettssenteret. Kampen starter kl 19.00. Da får Einar Utvik Jr., Tommy Lønning og Olav Andre Skjelde måle seg mot årets favoritt i 5. div.

I kveld spiller A-lag herrer sin første treningskamp for året. Det skjer på kunstgrasbanen på idrettssenteret kl. 19.00, hvor Haugar er motstander i Vintercupen. Allerede i kveld vil dermed våre nye trenere, Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal, få en liten pekepinn hvor laget står, selv om det fortsatt er et par måneder til seriestart. Avaldsnes har som mål å kjempe i toppen av 5. divisjon og møter kanskje den største favoritten av alle lagene i årets serie. Haugar trenes også denne sesongen av vår tidligere A-lags trener, Kent Michael Bøe.

-Våre gutter rapporteres til å ha lagt bak seg en svært god januar rent treningsmessig. Det har vært om lag 20 spillere på treningene, og laget har fått lagt et godt grunnlag. Det fleste ser nok også fram til å starte kampene i vintercupen, hvor Avaldsnes er havnet i pulje sammen med Haugar, Djerv 1919 jr., Trott og Rubbestadneset. De to beste lagene i hver pulje spiller semifinaler mot hverandre, og finalen spilles på Grinde stadion 23. mars. Serieåpningen i 5. divisjon er 4. april.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her