Jakob Tromsdal til Blink

Stokmonitt kommer hjem.

Jakob kommer hjem !

Det er med stor glede vi kan meddele at Jakob Talmo Tromsdal (21) er tilbake som Stjørdals-Blink spiller i 2019.

Han debuterte for Blinks A-lag allerede som 15-åring i serieavslutningen 3.div i 2012. Det var en overrasket og litt nervøs Tromsdal som i garderoben før matchen på Flisa stadion fikk beskjeden om at han kom til å starte oppgjøret – som for øvrig endte med 3-0 seier til Blink.

Den påfølgende vinteren meldte 1997-modellen overgang til RBK. Han dro videre til til Ranheim foran 2017-sesongen, og fikk med seg 17 kamper i OBOS-ligaen. I 2018 ble det 4 kamper i landets øverste divisjon og 3 matcher i NM. Under perioden i RBK ble det spill for G16 og G19 samt rekruttlagene på senior.

JAKOB TROMSDAL I DUELL MED SANDER KARTUM FØR 2018-SESONGEN.

Sportslig leder senior i Stjørdals-Blink Fotball, Håvard Fuglem, sier følgende:

-Vi har vært klar overfor Ranheim mht. vår spillerlogistikk at vi ønsker oss de som ikke spiller fast i eliteserien for dem. Det er flere stjørdalinger i den kategorien. Jakob er en fotballspiller som er altfor god til å leve i skyggen på en innbytterbenk i flere sesonger.  Vi ønsker å bistå stjørdalsgutten Tromsdal til å bli eliteseriespiller og han vil samtidig hjelpe oss i 2.div.  Vi har også i denne forbindelse hatt en god og konstruktiv dialog med Ranheim Toppfotball. Roar Vikvang kjenner ham godt, og var bla. den som ga ham debuten for A-laget som 15-åring.Nå trenger Jakob å spille førestelagsfotball.

-Jakob Tromsdal som spillertype?

-Han er en meget god 2.divspiller som er vant med å trene på et enda høyere nivå. Vi har klar forventning om at han går foran som en referansespiller i Stjørdals-Blink Fotball og benytter denne mulighet til å ta steg som fotballspiller.

HENRIK ROLLAND I LØPSDUELL MED JAKOB TROMSDAL FØR 2018-SESONGEN

Jakob er oppvokst på Stokmoen, få hundre meter fra vårt anlegg. Noen husker antageligvis hans avgjørende scoring for RBK i G16 NM-finalen hvor lysluggen avgjorde kampen med et langskudd i 2.ekstraomgang, 2 minutter før straffesparkkonkurranse.

Tromsdals utlånsavtale strekker seg i første omgang ut vårsesongen, så blir det tatt ny vurdering før høsten.

Sosiale medier

@blinkfotball