Lørdag 2. februar kl. 13.00 er Øvrevoll Hosle motstander når Fart inviterer til sesongens tredje treningskamp. Fart 2 møter ØHIL 2 kl. 15.

Fartjentene ønsker å bygge videre på den meget oppløftende omgangen de spilte mot VIF damer forrige helg.

Klarer de å holde det nivået i 90 minutter kommer dette til å bli meget bra, og med snaue to måneder igjen til seriestart er det fortsatt bra med tid til å komme dit.

Sammenligner vi intensitet, kvalitet og engasjement med samme tid i fjor så har nivået på treningene hevet seg betraktelig (noe det også må).

ØHIL er en «fast» motstander på denne tiden av året, og de kommer fra et 2-8 tap mot Røa i sin første treningskamp.

Lørdag er fortsatt den defensive organisering og samhandling i leddene grunnlaget for vårt spill, men det offensive får nå et større fokus.

Vi må luke bort feil og heve kvalitet på innlegg og avslutninger. Dette har vi i de to foregående kampene fått erfare betydningen av.

Fortsatt er Benedikte ute, men hun er fullt i gang igjen på trening kommende mandag. Idun er også ute med en skade, men vi håper hun er klar til uka. Ellers er det mulig Marthe får noen minutter etter sin skadeperiode.

Troppen til lørdagens kamp:

Lene Lauve, Sina Sagbakken, Maren Kristine Andersen, Sigrid Bloch-Hansen, Sanna Porali, Mathilde Hauge Harviken, Camilla Bekkevold, Oda Åmland Edvartsen, Julie Blakstad, Sara Johansen, Natalie Granvang Nilsen, Mina Kjørum, Nora Bakke, Naomi Griffin, Marthe Haugen Taugbøl.

Vi håper mange tar turen til Løten lørdag for å se jentene i årets «første» treningskamp på «hjemmebane». Kl. 15:00 spiller Fart 2 treningskamp mot ØHIL.

Kampen streames også på HA-nett (abo), og stor applaus til HA-sporten for måten de følger opp og dekker Fartjentene sin sesongoppkjøring!

Vi ønsker ØHIL, dommere, presse og publikum velkommen til treningskamp.

- sportsutvalget -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135