Treningssamling på kunstsnø

Prioritet Serneke Arena i Gøteborg - oktober 2019

For våre mest ivrige skiløpere som begynner å savne snø-følelsen og bli lei av rulleski om høsten, ønsker vi å gjennomføre en treningssamling på kunstsnø innendørs på Prioritet Serneke Arena i Gøteborg (https://www.prioritetsernekearena.se/) en helg i slutten av oktober.

Her har vi mulighet til å gjennomføre flere økter og aktiviteter hver dag både på ski, i styrkerommet, på deres Beach Center (innendørs volleyball) og andre arenaer (inkludert Bubble Fotball, bryting med Sumo-drakter etc.)

Skipass pr. dag koster kr. 300,- (SEK) for voksne og kr. 180,- for barn under 18 år.

Dersom vi er en større gruppe som reiser har vi fått tilbud om overnatting inkludert frokost i tomannsrom kr. 1.395,- pr. rom pr. natt og firemannsrom til kr. 1.595,- pr. rom pr. natt. Lunsj koster kr. 84,-. Det er også en restaurant ved arenaen som serverer middag, om man ikke vil ta trikken 20 minutter til sentrum, dra på Liseberg eller gjøre noe av alt det en storby har å by på.

Planen er å kjøre egne biler (269 kilometer/2.55 timer), enten man vil dra ned fredag eller lørdag.

For å lodde stemningen ønsker vi i første omgang en uforpliktende påmelding til DFI Ski og når/dersom vi bestiller videre til Arenaen kan vi kostnadsfritt avbestille inntil 4 uker før ankomst.

Uforpliktende påmelding innen 30. april: send mail til dfi.langrenn@gmail.com