Lørdag tapte Fart-jentene helt fortjent 1-2 mot Øvrevoll Hosle, men vi mister ikke nattesøvnen av den grunn!

Tross tre tap på de tre første treningskampene er laget så avgjort på rett vei.

Årets tropp er bredere og sterkere enn fjorårets, men tross det er vi fortsatt på jakt etter en spiller eller to.

Nivået og intensiteten på treningene er vesentlig bedre enn på samme tid i fjor, og litt av det det øves på så vi forrige helg mot VIF damer.

Nå er det aldri morsomt å tape fotballkamper, men ser vi litt bak resultatene så er vi definitivt på rett vei basert blant annet på kampen forrige helg.

Gårsdagens tap i snøværet på Løten var unødvendig, og det var rett og slett en dag hvor svært lite fungerte for så og si alle.

Selv de enkleste pasninger ble vanskelig, og både innsats, organisering og samhandling var langt under pari. Sara, Sigrid og Mathilde får godkjent, og dermed er den kampen historie!

Det viktige frem mot seriestart er nå å fortsette med gode treninger hvor kvalitet, intensitet, presisjon, fysikk og tempo er nøkkelord.

Gjennom treningsleiren (10.-17. februar) må vi se progresjon i alt vi gjør. I kampene mot Trondheims Ørn og Røa må vi luke bort personlige feil, videreutvikle defensiv organisering og samtidig begynne å se samhandling i den offensive delen av spillet.

Det er mot de beste vi må øve for å komme opp på nivået som kreves når Lyn tar oss i mot til seriestart 23 mars på Kringsjå.

Det er såpass mye som er positivt med Fartjentene om dagen, så her er det bare å fortsette det gode arbeidet! 

Foto: Pål Jacobsen, HA-sporten.

- sportsutvalget -

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135