Klubbkonkurranse 19. mai for ungdom og juniorer i Sotra Sportsklubb

Delta i klubbkonkurransen på Straumemila 19. mai og vinn bortedraktsett. Se vedlegg

Til trenere for ungdom og juniorer i Sotra Sportsklubb

Straumemila  ( 19. mai ) inviterer til klubbkonkurranse blant lag og partier i løpsklassene 5.-7.klasse og juniorklassen (13-19 år). Vi har satt opp ett bortelag draktsett, begrenset opp til 11 stk (gjelder om vinner kommer fra basket, fotball eller håndball) alternativt tilsvarende antall overtrekksbukser (om vinner er fra boksing eller turn). Vedlagt ligger mer informasjon, konkurranseregler, samt hvordan dere melder på deres lag/parti.

Håper så mange som mulig benytter denne muligheten til å kunne være med i trekning av ett draktsett eller overtrekksbukser til sitt lag/parti.

NB! Husk at jo flere fra laget/partiet som deltar, jo flere lodd får dere i trekningen.

Om noe er uklart, er det bare å ta kontakt 😊

Per Magne Handegård

www.straumemila.no