Henrik Hatlen Osen kåret til månedens spiller i klubben

-Jeg trener for å spille mest mulig på A-laget

Henrik Hatlen Osen - her fra en treningskamp mot Kvik Halden i fjor. Arkivfoto: Knut Rasch.

Henrik Hatlen Osen er kåret til månedens spiller i klubben for januar. Vi tok en rask prat med 2001-gutten som sikret plassen for juniorlaget i siste minutt av sesongen 2018. I år sikter han seg inn mot mest mulig spilletid på A-laget.

Hvordan synes du troppen ser ut?

-Jeg synes troppen i utgangspunktet ser solid ut. I tillegg til at laget nå har blitt et år eldre, har vi fått inn noen nye spillere som har mer rutine. Dette gjør at jeg tror vi kan bite godt fra oss den kommende sesongen.

Hva er dine personlige mål for sesongen?

-Mine personlige mål er først å fremst å bli skadefri og å holde meg skadefri. Deretter blir målet å spille meg til fast plass på laget og dermed gjøre mitt for at laget når de målene vi har satt oss

Hvem blir toppscorer for A-laget i årets sesong og hvor mange mål scorer han?

-Vi har hatt et lagmøte der vi ble enige om at det ikke er så viktig hvem som blir toppscorer, da alle har ansvar for å score mål. Det inkluderer for eksempel flere døballmål fra oss stoppere. Men hvis jeg skulle tippe hvem som stikker av med flest mål, vil jeg si at Seteklev er en sterk kandidat. Og han scorer minst 12 mål.

Vi gratulerer Henrik og ønsker han og A-laget lykke til videre med sesongforberedelsene.