TRENINGSKAMP: TIL2 - FK SENJA

Årets første (trenings)kamp endte 1-1

Vi møtte i går TIL2 i treningskamp på Alfheim. Ikke 2 x 90 min, men første omgang på 40 min og andre omgang på 35 min. Stillingen ved pause var 0-0.

Vi tok ledelsen 0-1 etter 48 minutter. Scorer var Sebastian, ikke Jensen, men Ottesen. 13 minutter senere utlignet TIL2 til 1-1, noe som også ble sluttresultatet.

Lagoppstillinga var denne:

Fredrik Pedersen

Sebastian Ottesen, Daniel Mikkelsen, Sondre Tunstad, Øyvind Kildalsen

Alexander Mikkelsen, Jørn Egil Persen, Simon Laugsand (prøvespiller) Sindre Andrè Eggen

Sebastian Jensen, Uros Vucenovic.

Fra start andre omgang kom Sondre Laugsand, Håvard Espejord og Håvard Mannsverk (prøvespiller) inn for Daniel Mikkelsen, Jørn Egil Persen og  Uros Vucenovic.

Neste treningskamp er mot BOIF i Bardufoss storhall onsdag 13. februar. Kommer tilbake med klokkeslett.

Generalsponsor

BLI MEDLEM!