JENTEFOTBALLKVELDEN UTSATT

På grunn av manglende påmelding må vi dessverre utsette dette arrangementet.

Det er dette arrangementet vi må utsette!

Et av Troms fotballkrets hovedsatsningsområder er at jenter og gutter skal gis likeverdige tilbud innen fotballen, at vi får med flere jenter som spillere, trenere, ledere og dommere. Vi ønsker at jenter på lik linje med gutter skal få muligheten til å utvikle seg, og ta et enda større ansvar i fotballorganisasjonen.

Norges fotballforbund har utarbeidet klubbkonseptet «Jentefotballkveld». Hensikten med klubbkvelden er å sette fokus på jentesatsing i egen klubb.

løfte status for jenter og fotball

større og enda bedre aktivitet.

rekrutteringsplaner i klubbene.

opparbeide og spre kunnskap for å beholde jentene lengre i fotballfamilien.

utdanne og involvere jenter som trenere, ledere og dommere.

likeverdig tilbud i klubben.

hvordan rekruttere flere jenter til klubben.

hvordan beholde jentene lengre i klubben – i alle ledd.

Vi ser for oss en hyggelig klubbkveld med klubbens medlemmer og kretsens representanter, der kretsen bidrar med faglige innspill, og vi i felleskap gjennomfører gode diskusjoner og idedugnad til det beste for jentene. Forhåpentligvis kan en slik klubbdugnad føre til et større fokus på jentene og jentenes plass i klubben.

Påmelding til post@fksenja.no eller til jenteansvarlige i FK Senja,

Veronika Møller tlf 959 42261 og Stenette Larssen tlf 951 13364.

Generalsponsor

BLI MEDLEM!