Tapte 6-4 for djervjuniorene

Djervjuniorene vant treningskampen mot Avaldsnes 6-4 onsdag kveld.

Avaldsnes spilte sin andre treningskamp for året, da laget møtte Djerv 1919 sitt juniorlag i Haugesund onsdag kveld. Det endte med at» gulgyttanes» gode juniorer vant 6-4, i en jevn kamp.

Det hele startet med et scoringsrush uten like, og før det var gått 20 minutter ledet Avaldsnes 2-3. Til pause stod det imidlertid 5-3 til hjemmelaget, og selv om Christoffer Rydningen reduserte til 5-4 like etter pause, endte det hele med 6-4 seier til djervjuniorene til slutt. Djerv 1919 sitt juniorlag vant i fjor eliteserien som Rogalands beste.

Vi vinner ikke fotballkamper uten å løpe, eller vinne dueller. Begge deler var fraværende i denne kampen, sier en skuffet assistenttrener Mikal Hindal. – Vi må opp flere hakk, men det kommer, legger Hindal til, som selv scoret et av målene til Avaldsnes, De andre ble satt inn av Einar Utvik Jr., Sander Solbakk og altså Christoffer Rydningen.
Neste kamp for A-laget er hjemme mot Rubbestadneset onsdag 13. februar i Vintercupen.

Også 2-er laget til Avaldsnes spilte kamp onsdag kveld. Den endte med 1-0 tap for Haugaland, og det var tidligere Avaldsnesspiller Christopher Spidsøy som scoret for gjestene.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift