Status skiløyper i Drøbak og Frogn

Med vårvær i lufta er det fortsatt fine forhold i lysløypa...

Mot slutten av vinterferien er det vår i lufta, men fortsatt fine forhold inne i skogen i lysløypa og det kjøres løyper nesten hver dag. Vi håper på mer snø og kjører opp lengre løyper så snart vi har muligheten.
Oppdatert status om når løypene sist ble kjørt finner dere på www.skisporet.no. Der kan dere også følge løypemaskinen når den er ute å kjører. 
 
Under følger mer informasjon om løypene
 
 
Lysløypa og kunstsnøtraseen
 
Kunstsnøtraseen (ca 3.3km) og resten av lysløypa (til sammen  ca 8 km) har flotte forhold.  Det er kjørt opp spor fra Seiersten Ungdomskole og helt igjennom til Måna. Vær obs på at det ikke er lys de første 100m etter løypekrysset sør for Høiåsbanen. Dette skyldes den pågående utskiftingen av lysanlegget.
 
 
Løypene på Golfbanen
Golfklubben har også i år gitt oss mulighet til å kjøre skispor på den delen av golfbanen som er vest for Belsjøveien og nord for Smieveien. Dette er ca 3 km med løyper.  På grunn av store skader på golfbanen etter fjorårets sesong, vil det i år ikke bli kjørt løyper på den nedre delen av golfbanen som er sør for Smieveien og øst for Belsjøveien.  
 
 
Terrengløypene nordover, på jordene og sørover.
Hele nettet av terrengløyper kjøres med løypemaskin, både nordover til Bølerhytta og Havsjødalen,  Heerjordet,  jordene i Frognbygda og sørover til Saga og Røis. Dette løypenettet utgjør ca 45 km med løyper. På Tomtersletta og ved Klommestein er løypene lagt om litt i år etter ønske fra grunneierne.
 
 
God tur!
 
Det snør ikke skispor! Støtt gjerne skigruppa. VIPPS nr 112940

Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift