Huseklepp til Klubbkonferansen

Siste frist for påmelding til Klubbkonferansen er i dag! Meld deg på, gå ikke glipp av disse spennende fotballtemaene. Erik Huseklepp kommer. Kommer du? Påmeldingslink finner du i saken og det koster ingenting.

Foto: NTB Scanpix

Lørdag 16. februar, bli med på klubbkonferansen med mange spennende temaer som er viktig for oss som elsker fotball.
Trykk her for å finne mer informasjon om temaene for de ti arbeidsgruppene.

"Klubbkonferansen 2019 nærmer seg, og i dag er det 130 påmeldte deltakere!

Er du ikke påmeldt, meld deg på nå!

Mange klubber er flinke å melder på mange deltakere til konferansen, vi håper flere følger etter.

Våre tre plenumsinnlegg tar for seg Samfunns- og verdiarbeid, spillerutvikling og kvalitetsklubb som fagtema. De 10 arbeidsgruppene går dypere inn i ulike fagområder som vi tror skal være til nytte i hverdagen for alle klubber."

Aktivitetskalender