Informasjon om Silsetrenna 2019

Her er litt praktisk informasjon om Silsetrenna 2019.

Hvor er Silsetrenna?

Fra Molde følger du E 39 nordover til Silset (ca 33km) og tar av til høyre opp mot parkeringen

Fra Kristiansund følger du RV 70 sørover, inn på E 39 sørover og tar av til venstre når du kommer til Silset (ca 38 km)

Det vil være skilt merket med SKIRENN ved krysset opp til Silset.

-Gangtid fra parkering på Silset til skihytta er ca 45 min.

Transport til Silsethytta

Det blir mulighet for transport av utstyr og barn opp fra parkering på Silset til skihytta, første avgang kl 09:00 ca 20 minutter mellom hver avgang.

Vi må vite ca hvor mange som trenger skyss: her kan du bestille skutertransport

Transport av utstyr opp til start

Det blir mulighet for transport av ski opp til start B og C i fjelltelemarkløypa for dem som vil gå opp med langrennski, samt transport ned igjen av langrennskia.

Skia for transport til start B legges i avmerket område ovenfor skihytta innen kl:12:30 og til start C innen kl:12:15

Overnatting

Vi kan tilby overnatting på skihytta fra fredag til lørdag, for deg som kommer langveisfra. Vi har 14 sengeplasser.
Ta kontakt med Jon på telefon 415 33 320.

Husk sovepose :-)

Kart over området