Nilsbyen skal bli Norges råeste næranlegg!

Vi ønsker innspill fra deg nå - hjelp oss å utvikle Nilsbyen til landets beste næranlegg for ski, skiskyting, orientering og terrengsykling!

Nå har du en kjempemulighet til å gi ditt innspill til hva du mener skal til for å gjøre Nilsbyen til et ennå bedre anlegg enn det det er i dag. 

Gi ditt innspill her: Idedugnad

Vi går nå sammen både Byåsen langrenn, Byåsen orientering, TVK og BSSL for å jobbe sammen og koordinert i arbeidet med å styrke og videreutvikle Nilsbyen.

Det er satt ned en arbeidsgruppe med representanter fra alle klubbene. Alle innspill som kommer inn blir vurdert av prosjektgruppen. 

 

 

 

 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift