Fortsetter samarbeidet med Peppes Pizza

Junkeren har signert ny samarbeidsavtale med Peppes Pizza.

IK Junkeren og Peppes Pizza er enige om ny samarbeidsavtale som strekker seg over de neste 3 årene.Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med Rolf Hakkim og Peppes Pizza, så det er svært gledelig at vi er kommet til enighet om å fortsette samarbeidet, sier daglig leder Runar Bo Eriksen.

Daglig leder for Peppes Pizza Bodø er svært glad for å samarbeide med Junkeren. "Junkeren og øvrige idrettslag gjør en fantastisk jobb for å skape aktivitet i alle aldre, så det er med glede vi bidrar inn mot idretten. Så håper vi selvsagt at klubbens medlemmer vil benytte seg av Peppes Pizza som et godt og trivelig spisested, avrunder Rolf Hakkim.

Sosiale medier

Gi oss din støtte!