Har du GUTS og vil bidra?

For å drifte Hetlevik Idrettslag og opprettholde tilbudet vårt er vi avhengig av frivillighet og engasjement. Vi trenger hjelp fra voksne som ønsker å bruke tid på fellesskapet og skape gode oppvekstvilkår for barna våre.

Det er mange i klubben vår som gjør en formidabel innsats og vi er svært takknemlig for den jobben alle bidrar med, men vi trenger flere. Idrettslaget har mye spennende på gang blant annet samarbeidslag for flere årskull og mål om å bli kvalitetsklubb.

For tiden jobber valgkomiteen med å fornye hovedstyret med leder, leder for hus/bane og leder for marked. Det er også andre verv Hetlevik Idrettslag trenger, så om du ønsker å bidra blir vi glad om du tar kontakt. Venner for livet!

Årets valgkomite` vil gjerne høre fra deg enten du kan bidra selv eller har forslag til kandidater.

Ta kontakt med: Adrian Indrevær (tlf. 994 56 744) Per Tore Birkeland (tlf. 976 03 454) Mona Lauritsen (tlf. 986 51 433)

Eat Move Sleep 28-29 September 2019

Klubbinformasjon

Påmelding til årets cup kommer medio juni