Ny samarbeidspartner på LKFK-laget!

Bryggerikvartalet er vår nyeste sponsor foran 2019-sesongen.

Vi er glade for å meddele at Bryggerikvartalet har gått inn som sponsorer for klubben, og vi gleder oss til samarbeid med dem i sesongene som kommer.
Logoen blir å se på klubbens drakter og det er vi stolte av!

Bryggerikvartalet ligger sentralt plassert i Lillehammer sentrum, på oversiden av Storgata mellom Bryggerigata, Spinneriveien og Mesnaelva.

Bryggerikvartalet består av flere bygg. Det første bygget ble satt opp i 1847 og det siste i 2009. Flere av byggene er vernet. Alle byggene i kvartalet er godt vedlikeholdt både innvendig og utvendig. Totalt utgjør eiendomsmassen i Bryggeriet ca. 28 000 m2 med lokaler som består i hovedsak av kontorlokaler, parkering, restauranter og mikrobryggeri. Det er i tillegg 84 selveierleiligheter i kvartalet. Bryggeriet AS eies 100 % av Bryggerikvartalet AS. Smedvig Eiendom forvalter eiendommen.

Du kan lese mer om Bryggerikvartalet her .

Våre sponsorer

*