KNUT'EN HAR HATT BURSDAG!

IL Bjarg sin daglige leder Knut Aarbakke fylte hele 60 spreke år 22. januar.

Hvem skulle trodd det? Overgangen til 60- åringene har i følge den indre kretsen gått smertefritt og lag "veteran over 60" i fotball er allerede meldt inn i "Fiks".
Knut har vært medlem i Bjarg siden 1964 - karrieren startet med turn, siden ble han første Bjarg-gutt under 2 minutter på 800-meter og han har også spilt håndball .
- her snakker vi om allsidighet .
I 2009 ble han ansatt som daglig leder i idrettslaget vårt og har gjort en fremragende jobb i et lag som har hatt en rivende utvikling de siste 10 årene!
Fotballfrelst, fremdeles kjapp til beins, turglad, sanglad, høyrøstet, omtenksom, kreativ, ivrig, engasjert og fremfor alt snill og god
.
Jubilanten var bortreist på dagen, så markeringen ble utsatt . Kjapp som han er i replikken, fikk han et spill spesialtilpasset . og et gavekort som han kan bruke til noe fint til seg selv..