Ny melding fra styret: Styret flytter årsmøtet til tirsdag 19 mars 2019 kl. 19.00

Ny melding fra styret: Styret flytter årsmøtet til tirsdag 19 mars 2019 kl. 19.00

I et ekstra styremøte torsdag den 21 februar besluttet styret å flytte årsmøtet til tirsdag den 19 mars kl. 19.00 i Jessheimhallen.

Styret hadde i år lagt opp til at sakslister og saksdokumenter skulle offentliggjøres en uke i forveien, men uforutsette ting har kommet i veien for dette.

Alle sakslister og saksdokumenter blir lagt frem en uke før årsmøtet, iht gjeldende regler og lover. Dvs. tirsdag den 12 mars på klubbens adm. kontor på Jessheim stadion Aktivitetsveien 7, 2 etasje 2069 Jessheim fra kl. 14.00. Disse vil også være tilgjengelig på årsmøtet.

Styret er opptatt av ro og ryddighet i klubben og at alle medlemmer skal føle seg ivaretatt. Derfor har styret tatt denne hensiktsmessige beslutning.
Praksis til årsmøte i Ull/Kisa håndball har i alle år vært at administrasjonen/styret har lagt ut dokumentene til årsmøte på selve dagen.

Styret i Ull/Kisa Håndball

Styret i Ull/Kisa Håndball