Vil du være med å gjøre en forskjell?

Husstyret søker nye medlemmer! Brenner du for klubben og har lyst til å bidra utenom det sportslige? Da er en plass i Husstyret kanskje noe for deg?

Foto: Fra den høytidelige åpningen av Klubbhuset

Husstyret består i dag av fem medlemmer, hvor enkelte ønsker avlastning fremover. Siden nye Bergbanen og tilhørende klubbhus stod ferdig i 2009 har de lagt ned et enormt arbeide for å drifte klubbhus og bane. Er du litt «handy», regnskapskyndig, prosjektleder in spe, eller bare brenner for å skape et godt klubbmiljø for våre medlemmer, er Husstyret noe for deg!

Husstyret har jevnlige møter gjennom sesongen, og jobber med stort og smått for å holde klubbhus og øvrig infrastruktur i tipp topp stand. Arbeidsbelastningen er høyst overkommelig. Ta gjerne kontakt med en av dagens medlemmer for å vite mer: https://kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=948499113