Påmelding til Eat Move Sleep Åndalsnes 2019 er åpnet

Øran Stadion Åndalsnes.

PÅMELDING

Frist for påmelding er lørdag 17. august

Spørsmål om turnering til: svein@norgestribunen.no

Link til påmelding: Eat Move Sleep Åndalsnes 2019

INNSKJEKK

Innsjekking / registrering av lagene skjer på ÅIF Klubbhust ved Øran Stadion. Alle lag registrerer seg før 1. kamp. Alle klubbene som skal delta på Eat Move Sleep Åndalsnes 2019, må sjekke inn for å få siste informasjon/ endringer. Dette er en sikkerhet for begge parter. Kun en representant for laget skal sjekke inn.

TURNERINGSREGLER

Eat Move Sleep Åndalsnes 2019 følger spillereglene til Nordmøre og Romsdal Fotballkrets / Norges
Fotballforbund. Se link.

PREMIERING,-

Alle deltakerne får premie. Dette vil skje på scena. Ta kontakt med våre funksjonærer ved scena.

KIOSK

Det vil være 2 kiosker på Øran og 1 kaffeteria.

ALDER

Turneringa er for jenter og gutter alderen 6-12 år. Det blir spilt 3v3, 5v5 og 7v7 fotball etter NFF (Norges Fotballforbund) sine spilleregler. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sluttspill i noen av klassene.

KAMPAVVIKLING

Turneringa foregår på en lørdag. Alle får spille minst 3 kamper hver. Spilletid blir min 17 min for 5v5 og 7v7. 12 min for 3v3.

KAMPOPPSETT

Kampoppsettet blir klart en uke før turneringsstart.

BETALING

Samlefaktura sende til klubben etter turnering.

Pris: kr 950 (7v7 og 5v5) /500 (3v3)

Påmeldingen er bindende. Ved avbestillinger etter 1. august må påmeldingavgift betales.

Velkommen til Eat Move Sleep Åndalsnes 2019.

Meld på tidlig: vi benytter først til mølla prinsippet

_____________________________________________________________________________________________________

Støtt Åndalsnes IF!