Ullevåljenter i NM finalen på lørdag

Damelaget Ready/Ullevål er i finalen etter overkjøring av NTNUI i semi'n. 3 spillere fra Ullevål har vært sentrale på samarbeidslaget i år.

Pia Sundby Indrevoll, Martine Bakken og Stine Pedersen (fra venstre i bildet) har spilt i Dameserien i år som i fjor på samarbeidslaget Ready/Ullevål. Denne uken vant de hhv 15-3 og 10-2 over nykommer NTNUI i semifinalen.

Det blir dermed de to lagene på toppen av serietabellen som skal gjøre opp om NM-gullet for damene også. Finalen går i Drammen på Marienlyst kl 1300. Herrene møtes kl 1700.

Høvik vant også to strake semifinaler, og er dermed klare for sesongens store oppgjør. Høvik har vunnet NM-sølv i de siste 4 finaler, mens Ready/Ullevål for første gang har kvalifisert seg til finalen.

Nylig ble også U17-troppen for jenter tatt ut, hvor Pia representerer Ullevål i VM i Finland neste uke. Med seg har hun Nora Bergersen, som etter mange år i Ullevål gikk til Ready før denne sesongen.

Lykke til i NM og VM, jenter!