Ny samarbeidsavtale med Sparebanken Møre

ÅIF har i dag forlenget sitt samarbeid med SBM med to år

Sparebanken Møre har i en årrekke vært vår hovedsamarbeidspartner. Vi i ÅIF er veldig takknemlige for at SBM blir med oss videre. De har også bidratt med betydelige midler til nytt dekke på banen på Øran, ny tribune og ny 9er bane. Itillegg er de alltid positive til å bidra rundt Åndalsnes løpet, NM i fjelltelemark og andre arrangementer vi drar igang. Åndalsnes IF håper medlemmene ser verdien av dette og blir kunder i vår fantastiske bank.

Heidi Dahle som er banksjef på Åndalsnes sier følgende: Vi har vært stolt samarbeidspartner for ÅIF i mange år. Dette har vært et givende og godt samarbeid som vi nå ser frem til å fornye med to år. Vi i Sparebanken Møre ønsker å støtte det som skjer i lokalsamfunnet og det er veldig kjekt å være med på å utvikle idrettslaget. ÅIF er et aktivt idrettslag med stor og bred aktivitet, og dugnadånden er stor. Det er noe vi i Sparebanken Møre setter pris på, og det er derfor flott at vi nå viderefører det allerede gode samarbeidet.

Støtt Åndalsnes IF!