Oldboyslaget til NM-finale!

Ullevål Oldboys er i NM-finalen etter en thriller av en semifinale som Arvid Engebretsen avgjorde. Seriemester Ready Oldboys ble kjempet i senk av et tent Ullevål-lag.

Ullevål Oldboys kom seiersvante til Gressbanen etter 13-0-seier i siste seriekamp mot Høvik Oldboys. Jonas Lilja hadde scoret 6 corner-mål mot Høvik, men han var ikke med mot Ready. Cornere skulle likevel sette sette sitt preg på semifinalen. Erik Meier satt ballen i nettaket på Ullevåls første corner etter kun ett minutts spill. En veldig god start på kampen for Ullevål.

Ready presset på for utligning, men kom kun til noen halvsjanser på langskudd. Ullevål fikk en del gode kontringsmuligheter, og Kim Andresen spilte vakkert gjennom Simen Kamfjord alene mot keeper, som  skøyt i vendingen. Ballen trillet centimetere utenfor mål. 

Selv om Ready hadde ballen mest var det likevel Ullevål som hadde de største sjansene i 1 omgang. Og etter et angrep med litt klabb og babb kjempet Erik Meier til seg ballen ved dødlinja og sendte den inn foran mål. Der ventet måltyven Arvid Engebretsen som sikkert kunne sette ballen i mål bak Readys gode keeper. Ullevål gikk til pause med ledelsen 2-0. 

1. omgang hadde elementer av fint spill fra begge lag. I 2. omgang ble pasninger og driblinger byttet ut med taklinger og full tenning.  Det skulle vise seg at en av Readys spillere var litt for tent. Han måket kølla rett i ansiktet på Ullevåls Simen Kamfjord i et forsøk på hel volley. Simen gikk ned for telling med stygge kutt i ansiktet og rennende blod. Han måtte etterhvert besøke legevakta. Dermed hadde Ullevål ingen innbyttere i siste del av kampen. 

Readys press resulterte etterhvert i mange cornere. Dommerne avblåste stadig for at Ullevåls spillere løp for tidlig i rusen. Ready fikk dermed nye sjanser, og Ullevål fikk flere utvisninger. Til slutt satt likevel en av cornerne bak Ullevåls eminente keeper, Øyvind Bratlie. 

Selv om Ready presset hardt i hele 2. omgang kom de seg ikke til de store sjansene. Det skulle bli med dette ene målet for Ready. Ullevål Oldboys kunne heve hendene i været etter endt kamp og er klare for finale. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift