A-laget på treningsleir

Vellykket opphold på Kongsvinger for A-laget

Sist helg var A-laget samlet på Kongsvinger for treningsleir.

Torsdag i forrige uke reiste A-laget til Kongsvinger på treningsleir for å få gode treningsforhold inne i Kongsvingerhallen og for å bygge videre på det gode samholdet i laget.

Vi tok en prat med hovedtrener Christian Qvist Jacobsen etter at de kom tilbake fra de dype skoger.

Hvordan var oppholdet i Kongsvinger?

- Kongsvinger er absolutt et flott sted å ha treningsleir om man er opptatt av det sportslige og sosiale utbyttet i gruppa. Man har ikke mange plussgrader og solstrender, men man har absolutt fine fasilliteter i form av en innehall, treningssenter og svømmehall under 100 meter unna der vi sov. Vi fikk mat levert av et cateringfirma som leverte til de grader og oppholdet var veldig bra for oss.

Hvordan følte du det sportslige utbyttet var på turen?

- Vi gjennomførte 4 økter på turen og hadde møte der vi hadde litt reminder på spillestilen, men samtidig hva vi ikke har fått hatt så mye fokus på enda og som vi vil ha fokus på fremover. Spillestilen er kompleks men samtidig enkel, og det blir mer og mer tydelig å se hver enkelt spiller nå har et mer tydelig mål og intensjon bak sine valg og vurderinger. Kvaliteten på en del av spillsekvensene vi hadde der var veldig bra.

Hvordan var det sosiale utbytte på turen?

- Dette er først og fremst en veldig fin gjeng der flere nå har spilt og kjent hverandre i mange år. Så samholdet fra før er veldig bra og det viser seg på turen. Ikke alle kunne delta, men Joachim Glosli og Ernest Rzpecki av de nye i laget var med og vi fikk en mulighet til å bli enda bedre kjent med dem. Tror absolutt dette vil være med å skape et sterkere fundament for fremtiden, der vi har støtten til hverandre i både gode og tøffe perioder i sesongen.

Vi takker Christian for praten og ser frem mot sesongstarten 2019!