Velkommen til vinterens siste karusellrenn/BPL i Bjønndalen - Startlister

Karusellrennet 29.januar måtte dessverre avlyses pga kulde. Forutsatt at skiføret holder arrangerer vi derfor et nytt renn onsdag 6.mars. Nå med startlister.

Det er tett med skirenn for tiden, men ettersom 6.mars er satt som reservedato i BPL prøver vi å få til renn denne dagen.
For løpere fra GIF betyr det at klubbmesterskapet vi hadde planlagt torsdag 7.mars flyttes - til torsdag 21.mars (mer info om dette senere).

Tid og sted: Bjønndalen skianlegg onsdag 6.mars. Første start kl 18 (de yngste starter først)

Stilart: klassisk

Startliste: Se startliste her

Løypekart: 2013 og yngre - 2009-2012 - 2007-2008 - 2005-2006 - 2004 og eldre

Parkering: Det er begrenset med parkeringsplasser i Bjønndalen. Alternativ parkering er ved Skytta barnehage og i Skytta industrifelt. Vær forberedt på noe gangtid fra parkering til stadion. Vi oppfordrer samtidig alle som kan komme til rennet uten å kjøre om å la bilen stå hjemme, eller til å "samkjøre". Det er fint å gå på ski fra Skytta Barnehage til Bjønndalen. Kart med parkeringsmuligheter

Påmelding: Alle som meldte seg på rennet 29.januar er automatisk påmeldt. Se liste over påmeldte her
De som ikke er påmeldt, men som ønsker å gå sender en mail til gifkarusell@gmail.com innen tirsdag kl 20:00. Husk å oppgi navn, årstall og klubb. Etteranmeldte kan betale påmeldingsavgiften på kr 100,- når startnummeret hentes onsdag (de som meldte seg på til rennet 29.januar har allerede betalt og skal ikke betale igjen).

Ved spørsmål, send en mail til gif.langrenn@gmail.com eller gifkarusell@gmail.com

Påmelding etter kl 20:00 tirsdag må gjøres i skihytta fra kl 17:15 på onsdag

Startnummer: hentes i skihytta fra kl 17:15 på onsdag. Vi ber om at alle beregner god tid slik at vi unngår forsinkelser. Vi håper det blir mye folk :)

For løpere fra Gjelleråsen inngår rennet i Osprey-serien.

VELKOMMEN til skirenn! Vi gleder oss til å se dere!!

GIF - Shop

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!