Trondheim Skishow i Granåsen 3. april

I Granåsen onsdag 3. april utfordrer 150 trønderske talenter fra 15 år og oppover både nasjonale og internasjonale skistjerner til tette dueller i en actionfylt løype. Har DU lyst til å stå på startstreken, side om side med dagens skistjerner?

I Trondheim Skishow kombineres skirenn, artister og sceneshow på en helt ny måte. Langrennsløperne skal konkurrere i en publikumsvennlig løype fullspekket av høy fart og tette dueller. De bakerste løperne vil etter hver runde bli tatt ut av løpet, og til slutt er det kun den sterkeste som overlever. Her kan de fra 15 år og oppover måle krefter med landslagsløpere Klæbo, Dyrhaug, Tønseth og Kalvå. Påmelding for til arrangementet kan dere gjøre HER innen 1. april.

Link til hjemmeside finner dere HER.

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring.

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.