Vær så snill, IKKE tråkk i løypetraseene uten SKI på beina

Spydeberg Langrenn og Spydeberg Løypelag bruker mye tid (dugnad) og penger på å lage fine løyper til alle aktive og mosjonister i Spydeberg og omegn. Vi ønsker at alle skal få nyte godt av våre løyper, og vi håper derfor alle kan respektere dette forbudet.

Vi minner samtidig om at de foreldre som ønsker å følge sine barn rundt løypa MÅ bruke ski. Vi ønsker minst mulig tråkk i løypa for ikke å "dra inn" møkk/stein/grus og for ikke å ødelegge løypene etter de siste dagers/ukers mildvær.

I morgen arrangerer vi sesongens nest siste Cup- og Karusellrenn (onsdagsrenn) og da er det viktig at de foreldre som ønsker å følge sine barn rundt i løypa viser hensyn til andre løpere og ikke går i veien for de som går renn.

Vi håper på forståelse for dette.