Joachim Glosli - ny og spennende!

20-åringen fra Askim er klar for å bidra

Joachim Glosli sammen med hovedtrener Christian Qvist Jacobsen. Foto: Follo FK.

Joachim Glosli har signert for Follo FK og vil i 2019 ikle seg den lyseblå og hvitstripede drakta. Glosli har tidligere spilt for Askim FK og Sarpsborg 08. Trener Christian Qvist Jacobsen er meget fornøyd med at 20-åringen er klar.

Joachim er en spiller vi har fulgt en stund og han har kvaliteter og en fremtid som er veldig spennende. Vi er veldig glade for at han valgte oss for 2019!

Vi har også hørt med Joachim selv for å bli litt bedre kjent med han:

-Beskriv deg selv som fotballspiller

- Jeg er en kantspiller som har bra tempo og elsker 1 mot 1 situasjoner. Jeg er en lagspiller som elsker å vinne og hater å tape. Det betyr at jeg gjør alt for å vinne og gjør alt for mine lagkamerater.

-Hvilket inntrykk har du fått av klubben og medspillerne?

- Når jeg hører Follo FK tenker jeg kameratskap på øverste nivå og en klubb med ambisjoner om å komme tilbake der den var. Spillergruppa er noe for seg selv, unik vil jeg si og er en gruppe jeg har blitt veldig glad i. Det er superlett å komme inn i denne gruppa, noe jeg var redd for skulle ta litt tid. Mine medspillere er spillere som pusher meg hver dag til å bli bedre og er gutter jeg vil gjøre alt for!

Hva kan du bidra med for at Follo FK kan gjøre en god sesong?

- Det jeg kan bidra med denne sesongen er innsats, glede og målpoeng!

Vi gleder oss definitivt til å se Joachim i aksjon og ønsker han velkommen til Follo FK!