Matarr Sarr - nytt hurtigtog i Follo FK

Har høye ambisjoner og ønsker å score mange mål

Matarr Sarr og trener Christian Qvist Jacobsen gleder seg til å jobbe sammen. Foto: Follo FK.

Matarr Sarr har signert for Follo FK og vil i 2019 ikle seg den lyseblå og hvitstripede drakta. Sarr kommer senest fra LSK junior/rekrutt. Hovedtrener Christian Qvist Jacobsen har sett Matarr i aksjon flere ganger tidligere og forklarer:

Jeg fikk et vondt første møte med Matarr da han ifjor spilte for LSK jr og vi møtte de der borte i LSK-hallen. Han viste et veldig høyt toppnivå i den kampen og vi er sikre på at han skal kunne reprodusere slike prestasjoner i 2019 her i Follo FK.

Vi tok også en prat med Matarr for å bli bedre kjent med han.

-Hvordan vil du beskrive deg selv som fotballspiller?

- Jeg er en veldig hurtig og sterk spiller og bruker det som min X-faktor på banen.

-Noen ord om deg selv?

- Jeg er en veldig målrettet spiller og ser frem til å ta store steg i Follo. Utrolig bra disiplin har jeg alltid hatt og ser frem til å fortsette trenden her.

-Hvilket inntrykk har du fått av klubben og medspillerne?

- Follo har utrolig bra lagmoral og spillerne tar godt vare på hverandre. Jeg personlig har blitt skikkelig godt tatt vare på her, og selvom det er en ganske ung stall så ser vi frem til og trener hardt mot sesongen.

-Hva kan du bidra med for at Follo FK kan gjøre en god sesong?

- Denne sesongen kommer jeg til å bidra med mye hurtighet på kanten, og det vil ikke sjokkere meg om målene bare renner inn!

Med slike ambisjoner i bunnen så kan vi vel egentlig bare konstatere at vi gleder oss til å se Matarr i aksjon  og vi ønsker han velkommen til Follo FK!