Drøbak Frogn Håndball søker aktivitetsledere til aktivitetsuka 2019

Er du født i 2004 eller tidligere og har lyst på en morsom jobb?

Håndballen skal arrangere aktivitetsuke 05. – 9. august for barn og unge i alderen 6 – 12 år. Dagene starter 07.00 og vi avslutter til 16.00.

Antall påmeldte barn, avgjør antallet aktivitetsledere vi trenger, men vi regner med å måtte ha ca. 5-8 ledere.

Vi utbetaler et honorar på kr. 2500,- for hele uken.

Er du født i 2004 eller tidligere og har lyst på en morsom jobb?

Send en kortfattet søknad til magnus.seip@dfihandball.no med beskrivelse av dine kvalifikasjoner som:

• Tidligere erfaring som aktivitetsleder
  • Erfaring som trener eller trenerassistent
  • Annen type erfaring (Dommer, ledererfaring …)
  • Lederkurs, trenerkurs

Skriv også i søknaden om du ønsker å være gruppeleder. Det forutsetter at du tidligere har jobbet på aktivitetsuken, samt er innstilt på å lede andre instruktører på grippen med et overordnet ansvar for opplegg. Det må påberegnes et møte i løpet av uka før oppstart.

Du må ha gyldig politiattest for å kunne være trener for barn hvis du er over 16 år, og dette ordnes i etterkant om du ikke har det allerede.

Du må også stille på et planleggingsmøte, søndag 04.08.19.

Søknadsfrist er satt til 30.04.19.

Søknader kan bli behandlet fortløpende, og søkere vil få svar senest en uke etter fristen.

Har du spørsmål, kontakt Magnus Seip – 91808014.

Grasrotandelen