Tine Fotballskole 2019

LFK og LKFK inviterer i år også til Tine Fotballskole i uke 26 og 33 på Stampesletta.

LFK OG LKFK INVITERER TIL TINE FOTBALLSKOLE

Over 350 ivrige barn var i aktivitet under fjorårets fotballskoler på Stampa, og vi håper at enda flere vil være med i år. Fotballskolene avvikles i uke 26 og 33 – første og siste uka i skoleferien.

Idrettsglede, vennskap, lek, moro og mye fotball er det som kjennetegner fotballskolene, og vi er sikre på at alle som melder seg på skal få en fantastisk uke sammen med oss på Stampesletta.

Jente- og gutteinstruktører fra begge klubber står klare til å ta imot barna, og legge til rette for læring, utvikling, lek og moro.

Fotballskolene er mandag-fredag 09:00-15:00. Alle som melder seg på får egen t-skjorte og sekk. Alle må ha med ball hver dag, i tillegg til niste og drikkeflaske. Unntaket er fredag, da vi tradisjon tro fyrer i gang grillen!

Priser:

Bare uke 26: 1256,- (15% rabatt ved påmelding før 1. mai!!)

Bare uke 33: 1256,- (15% rabatt ved påmelding før 1. mai!!)

Begge uker: 1880,-

Klikk HER for påmelding

Som deltager møter du denne flotte gjengen med instruktører!

Våre sponsorer

*