Nominerte til månedens spiller i februar

Follo FK fortsetter å kåre månedens spiller. I februar måned er følgende to spillere nominert:

Martin Sjølstad. Foto: Knut Rasch.

Markus Ottesen: Markus fikk en del spilletid på jr allerede i fjor, og fortsetter utviklingen sin i år. En spiller med et stort potensiale og som den siste måneden har jobbet knallhardt for å forbedre evnene sine uten ball også. Markus er også i ferd med å ta steget opp som en av lederne i gruppen. Vi ser frem til å jobbe med Markus fremover!

Martin Sjølstad: Martin har hatt en veldig god utvikling i hans posisjonsspill offensivt og defensivt. Det har resultert i mer tid og rom med ball og han gjør en bedre jobb for laget ved å lukke rom vi ikke ønsker motstander skal oppnå. Martin har også alltid et smittende humør og er en veldig god bidragsyter til gruppa.