Vellykket årlig møte i Skigruppa

Skigruppa takker Andreas og Frode for meget god innsats i styret og ønsker velkommen til to nye styremedlemmer - Kenneth og Marianne

Årlig møte i Skigruppa ble gjennomført 28. februar i Bølgen. Vi hadde ikke like mange deltakere som på fotballgruppa sitt årlige møte, men det er helt greit :)

Frede gikk igjennom året som har gått og presenterte hvilke planer vi har fremover som innebærer blant annet økt fokus på det sportslige, sikre en god forvaltning av anleggene våre og organisering knyttet til dette, samt planer om ny skistadion.

Andreas og Frode går ut av styret etter mange år og vi takker for meget god innsats

Samtidig ønsker vi velkommen til to nye styremedlemmer - Kenneth og Marianne.

Grasrotandelen