Thomas Herskedal er tilbake i klubben

Ås-gutten har ambisjoner om å styre midtbanen

Thomas Herskedal er tilbake i Follo FK og det er trener Christian Qvist Jacobsen glad for. Foto: Follo FK.

Thomas Herskedal har signert for Follo FK og vil i 2019 ikle seg den lyseblå og hvitstripede drakta. Thomas kommer tilbake til oss fra Østsiden og han har vært i klubben i to perioder tidligere. Christian Qvist Jacobsen er meget fornøyd med klubbens nye tilvekst:

"Thomas var en av de første signeringene for 2019 og jeg er veldig glad for at Thomas kom tilbake. Nå har han knotet lenge nok sør i Østfold og en Ås-gutt som Thomas hører hjemme her i Follo"

Vi tok også en prat med Thomas når han nå går løs på sin tredje periode i klubben.

-Hvordan vil du beskrive deg selv som fotballspiller?

- Jeg er hardtarbeidende, løpssterk med to bra pasningsføtter.

-Noen ord om deg selv?

- Jeg er en 21 år gammel gutt fra Ås som tidligere har vært i Follo, Østsiden og Sarpsborg 08. For tiden jobber jeg på en barneskole i Ås.

-Hvilket inntrykk har du fått av klubben og medspillerne?

- Inntrykket mitt av klubben er veldig bra. Det er mange i klubben nå som har store ambisjoner både for seg selv og for klubben. Vi er en ung spillertropp som er gira på å gjøre det bra. Vi er et godt kollektiv, samtidig som det er enkeltspillere her som kan bidra til at det kan bli en veldig spennende sesong.

-Hva kan du bidra med for at Follo FK kan gjøre en god sesong?

- Jeg kan bidra med å vinne ballen i gunstige posisjoner for så å spille ballen inn i rom på de mer offensive spillerne, god kommunikasjon og jeg vil si god rutine i 3. div ettersom jeg nå går inn i min 6. sesong i denne divisjonen.

Vi er glad for at Thomas er tilbake hos oss i Follo FK og ser fram til mange lissepasninger!