Ernest Hubert Rzepecki - ny spiller klar

Ønsker å bidra med mange målpoeng

Ernest Hubert Rzepecki er klar for Follo FK. Foto: Follo FK.

Ernest Hubert Rzepecki har signert for Follo FK og vil i 2019 ikle seg den lyseblå og hvitstripede drakta. Ryktene sier at han går under kallenavnet Børt.

Trener Christian Qvist Jacobsen er godt fornøyd med sin nye spiller:

"Børt er en veldig fin karakter og sin unge alder til tross føles det som han har hatt en lang karriere. En spisstype med nese for mål som vi håper skal kunne bidra til mange målpoeng i Follo-trøya i 2019"

Vi tok også en prat med Ernest for å bli litt bedre kjent med han.

-Hvordan vil du beskrive deg selv som fotballspiller?

- Duellsterk spiss som er sulten på mål. Flink til å bruke begge beina på banen. Stor fart og gjennombruddsvilje.

-Noen ord om deg selv?

- Jeg studerer finans ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Kommer opprinnelig fra Polen, men har bodd over halvet livet på Karmøy ved Haugesund. Jeg er en veldig sosial person som er opptatt av bra stemning i spillergruppen.

-Hvilket inntrykk har du fått av klubben og medspillerne?

- Klubben ble stiftet for bare 19 år siden, men har allerede mye historie bak seg. Det er en glede å få spille for en klubb som har spilt så høyt i det norske divisjonssystemet og 2. plass i NM. Veldig seriøs spillergruppe, stor vinnervilje blant alle spillerne. Veldig god stemning i garderoben og på banen. Ung spillergruppe med masse bra ferdigheter. Ser veldig lovende ut for sesongen.

-Hva kan du bidra med for at Follo FK kan gjøre en god sesong?

- Målpoeng!!! Gjennomføre kampplannen til minste detalj og springe for resten av gutta. Vi er et lag, kjemper som et lag og vinner som et lag.

Vi gleder oss til å se Ernest på banen og ønsker han velkommen til Follo FK!