Vikariat som daglig leder

Vår daglige leder skal ut i barselpermisjon i juni og det blir ledig vikariat som daglig leder i Lillehammer Kvinnefotballklubb fra juni 2019 til våren 2020. Klubben og jentefotballen er i utvikling og det er mye spennende som skjer. Klubben har rundt 400 medlemmer og god økonomi. Vi søker deg som har interesse for jentefotball, erfaring med administrative oppgaver, budsjettstyring og økonomi, markedsarbeid og medlemskontakt.

Arbeidsoppgaver:

• Daglig drift av LKFK (e-post, fakturering/økonomi, søknader)
  • Håndtere spillerlister/medlemsregister/FIKS/overganger/politiattester
  • Prosjekter, Tine fotballskole, turneringer
  • Ansvar for banefordeling, markedsarbeid og informasjons- og sosiale kanaler

Info om stillingen:

• Stillingsprosent: 100 %
  • Arbeidssted: Idrettens hus på Lillehammer, samt noe aktivitet tilknyttet marked og arrangement
  • Tiltredelse: etter avtale, senest 1. juni
  • Søknadsfrist: 17. mars

Har du spørsmål om stillingen? Kontakt Åse Marita Høitomt, 97979020, dagligleder@lkfk.no.

Søknad sendes til dagligleder@lkfk.no.

Våre sponsorer

*