Truls Fredriksen eneste Spydebergutøver i Hovedlandsrennet på Gålå

Arrangørklubbene inviterte alle landets 15 og 16 åringer til Hovedlandsrenn i nordiske grener 2019 på Peer Gynt stadion på Gålå.

Østfold Skikrets stafettlag i G15-16 år - Simen Lundem (Trøsken), Marcus Dahl-Rismyhr (Trøsken), Julian Teige Haakaas (Trøgstad) og Truls Fredriksen (Spydeberg).

Truls Fredriksen var eneste utøver som stilte til start for Spydeberg Langrenn, men fikk en flott opplevelse og leverte gode renn.

Det hele ble sparket i gang allerede fredag med 5 km fristil og på lørdag var det klassisk sprint. Det var godt over 300 deltagere i begge renn. Det var også skicross/langrennscross på lørdag, men her deltok ikke Truls. På søndag var det stafetter (4 x 5 km), og Østfold Skikrets stilte med lag. På dette laget gikk Simen Lundem og Marcus Dahl-Rismyhr (begge fra Trøsken) de to klassiske etappene, samt Julian Teige Haakaas (Trøgstad) og Truls gikk de to siste fristil etappene.

Gratulerer med innsatsen Truls.

Alle resultater: Hovedlandsrennet Gålå 2019.

Truls i fint driv i fristilrennet

Full fokus på stakinga