Solid innsats på hovedlandsrennet på Gålå

åre utøvere har deltatt på mange ulike skirenn i helgen og leverte meget gode resultater

På Gålå hvor det ble arrangert hovedlandsrenn for 15 og 16 åringer deltok fire fra Skigruppa - Emily, Aurora, Oliver og Anders. Alle i 15 årsklassen. Her møter de skiløpere fra hele Norge og konkurransen er knalltøff. Fredag gikk alle 5 km friteknikk. Lørdag var det sprint og skicross på de som ikke kom videre fra prologen. Søndag var det stafett i klassisk stil. Det ble levert meget gode resultater med blant annet Aurora på 6. plass i sprinten på lørdag. Gratulerer til alle sammen.

Søndag var mange av våre 13. og 14. åringer sammen med noen av våre yngre løpere på Staviåsrennet ved Eidsvoll. Det ble levert solid innsats i et ganske så utfordrende føre og forhold med regn og sludd i flere timer før start. Mange tok ut alt de hadde og lå strødd etter målgang. Meget gode resultater på alle med blant annet Ola på 2. plass i G12, Pernille på 6. plass i J11, Edvard på 12. plass i G14.

Noen andre tok turen til Fetsund og gikk Madshussprinten hvor det er lag på 2 og de går 2 runder hver. En gøy sprint-stafett. Litt tunge forhold og tøff konkurranse for våre G11-løpere i 11-12 årsklassen - men vi kommer tilbake neste år smiley

Husk Nordåsenrennet lørdag 23. mars og KM stafett søndag 24. mars

Grasrotandelen