Poengrenn nr. 2 tirsdag 12. mars downhill

Da er downhill gjennomført på en meget vindfull kveld. Takk for deltagelsen til alle de 314 som fullførte. 192 fra BIL og 122 fra BSK. Reultatliste er lagt ut (les mere)

Generelt

På tirsdag 12. mars så arrangeres downhill med start ved skileiken på Skistua og mål på Ferista. I år samarbeider Byåsen IL (BIL) langrenn og Byaasen skiklub (BSK) om dette poengrennet. Vi vet av erfaring at dette rennet blir artig, utfordrende og fartsfylt for alle som deltar. Det blir fellesstart i alle årsklasser og stilarten er fristil. I den bratteste bakken legger vi inn noen slalåmporter for å bremse litt på farten. Det er ingen tidtaking, så her er det rekkefølgen i mål som teller.

Poengennet er for årsklassene 2003 (16 år) til 2013 (6 år)

For Byåsen IL medlemmer som har vært med tidligere, så er det verdt å merke seg at det er 2 forandringer sammenlignet med tidligere år. Det er en liten forandring på starten og ved mål. Se kartene under for detaljer.

Startliste: TRYKK HER Oversikt over når hver klasse skal starte ligger lengre ned her også.

Resultatliste: TRYKK HER . Dersom dere finner feil, gi tilbakemelding til Pål Kittilsen (pal.kittilsen@gmail.com)

Funksjonærer

Funksjonærbehov fra BIL:

OppgaveAntallKommentarer
Utdeling av startnummer ved starten5Oppmenn for klassene 8-10 år, 11-12 år, 13-14 år og 15-16 år tar dette. Oppmann for 8-10 år tar også klassene 6-7 år (2 stk)
Start3Disse for egen innkalling på mail fra BIL
Løypevakter øvre del8

Posisjon 1 tom. 6. Totalt 8 stk. Se løypekart for posisjoner. Disse for egen innkalling på mail fra BIL

Funksjonærbehov fra BSK:

OppgaveAntallKommentarer
Løypevakter nedre del6Posisjon 7 tom. 10. Totalt 6 stk. Se løypekart for posisjoner. Disse får beskjed fra BSK
Mål3-4Disse får beskjed fra BSK

Downhill-løypa vil bli merket med skilt og granbar. Hver enkelt løypevakt rydder bort granbaret før dere forlater området når løpet er over.

Det oppfordres at trenere, eventuelt en annen voksen, fra begge klubbene stiller som baktropp etter hver gruppe (min 2 pr. gruppe, 1 fra hver klubb). Etter påmeldingsfristen på søndag vil vi sette opp antall grupper. For 6-åringene (2013) og 7-åringene (2012) så SKAL en voksen kjøre sammen med utøveren fra start og helt til mål ved BSK-hytta.

Påmelding

Påmelding skjer her: TRYKK HER (påmelding er nå stengt) . Påmeldingsfrist var søndag 10.3 kl. 20:00

Klasser: J/G 16 år (f. år 2003), J/G 15 år (2004), J/G 14 år (2005), J/G 13 år (2006), J/G12 år (2007), J/G 11 år (2008), J/G 10 år (2009), J/G 9 år (2010), J/G 8 år (2011), J/G 7 år (2012), J/G 6 år(2013)

Etteranmelding bør unngås, men er mulig renndagen på de 4 klassestasjonene (6-10 år, 11-12 år, 13-14 år og 15-16 år) ved starten på Skistua. Siste frist for etteranmelding er renndagen før kl. 18:15.

Startnummer

Utdeling av startnummer skjer på de 4 klassestasjonene (6-10, 11-12 år, 13-14 år og 15-16 år) ved starten på Skistua. Det vil IKKE bli brukt tidtagerbrikker for noen av klassene, siden det ikke er tidtaking. Det er rekkefølgen i mål som teller.

Startrekkefølge

Første start er kl. 18:30.

Parkering

Oppfordrer til å parkere ved Skistua og ikke ved Henriksåsen (Kumlokket), Erfaringsmessig så blir plassen ved Kumlokket fort full. Fra Skistua er det bare å skli ned til startområdet,

Downhill løypekart med løypevaktposisjoner (oppdatert 11.3)): TRYKK HER

Kart over startområdet på Skistua: TRYKK HER  (dette viser hvor det er mulig for etteranmelding, startnummerutdeling og hvor starten er)

Kart over målområdet ved BSK hytta: TRYKK HER

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring.

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.