Avaldsnes-Trott2 onsdag kl. 19.00

Avaldsnes møter Trott2 på kunstgrasbanen på Idrettssenteret i morgen, onsdag 6. mars kl 19.00. Kampen blir den siste i årets Vintercup

Det er bare fire uker igjen til seriestart i 5. divisjon, og herrelaget spiller onsdag sin siste kamp i Vintercupen. Det skjer på kunstgrasbanen på Idrettssenteret kl. 19.00

Avaldsnes spiller sin første seriekamp hjemme fredag 4. april og møter Ølen i åpningskampen. Påfølgende mandag, 8. april, følger så Kopervik2 på bortebane, før 5. divisjon tar påskeferie, og spiller neste kamp fredag 26. april. Da møter Avaldsnes Vats/Skjoldar.

Det har gått relativt trått i årets Vintercup for våre gutter, med tap for både Haugar og Djerv 1919 2 i de to første kampene. Rubbestadneset måtte trekke sitt lag, slik at det ikke ble kamp, og dermed er siste sjanse for å skaffe seg en seier i Vintercupen mot Trott2 i morgen. Prestasjonene har vært variable i treningskampene, men den siste treningskampen, mot et ungt Vard2-lag, var oppløftende. Så får vi er hvordan det går i morgen.

- Vi har lagt et godt treningsgrunnlag. Det var lovende resultater på Nordli-testen sist uke, sier Mikal Hindal, som styrer skuta sammen med Andreas Ulland Andersen. Hindal kan fortelle om et skadefritt mannskap, bortsett fra Daniel Bersaas, som må stå over kampen.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her