AFSKS NATTCUP 2019

NATTCUP

2019 utgaven av AFSKs nattcup gikk av stabelen forrige helg og fra Ull/Kisa stilte J2007 med tre lag.

AFSK Nattcup er en sosial håndballcup med høyt tempo hele kvelden og det deles ut priser for en rekke prestasjoner og utmerkelser, i tillegg til beste kostyme. J2007 stile med temaet «Kokkelandslaget», det ble ikke beste pris for kostyme men vi dro med oss 6 andre priser for enkelt prestasjoner💪

Alle jentene sto på og holdt høy fart gjennom hele kvelden mot både j11, g11 og j12 lag og etter 11 spilte kamper sto vi med 6 seire, 2 uavgjort og 3 tap. Spesielt moro var nok en 8-2 seier over et guttelag.

Vi ønsker å rette en spesiell takk til foreldregruppen og jentene, som sto på og heiet frem seier etter seier og sørget for god stemning i hallen, kamp etter kamp.

Sponsor