IL Bjarg - samarbeid med Pizzabakeren i Lagunen

Vi er meget fornøyd over å annonsere at klubben har inngått et meget spennende samarbeid med Pizzabakeren Lagunen. Avtalen gjelder hele klubben, både turn, fri-idrett, håndball og fotball.

Samarbeidet innebærer at klubben kan bestille pizza til Bjarg-arrangementer på Stavollen til meget gunstige priser. Vi håper at lagene og medlemmene vil sette pris på og benytte seg av dette tilbudet. Så hvis du planlegger sosialt arrangement, f eks lagskveld, lagsavslutning eller oppstart – så kan du benytte denne avtalen til meget gunstig pris.
Pizza som bestilles og leveres på denne måten faktureres direkte til klubben, så det er viktig å oppgi navn og lag for at riktig kostnadssted belastes.

Videre innebærer avtalen at alle Bjarg-medlemmer får 10% rabatt på pizza som bestilles hos Pizzabakeren Lagunen. Forutsetningen er at du indentifiserer deg som Bjarg-medlem, enten med – medlemskort, drakt, trenings klær o.l.

Det gis også 10% på pizza i forbindelse med leie av Bjarg-huset.

Ta kontakt med Pizzabakeren Lagunen på telefon 55 91 04 00 – eller besøk Pizzabakerens hjemmeside for fristende pizzaer. Se også Pizzabakeren på Facebook - Pizzabakeren Lagunen FB

Pizzabakeren holder til i bygget ved siden av McDonald’s på Lagunen.

Vi takker Pizzabakeren for en god avtale, og håper at mange Bjarg-medlemmer benytter seg av tilbudet!