Klubbkonkurranse mot MIF

Hold av onsdag 20. mars til den årlige klubbkonkurransen mot Mjøndalen. For "de uinnvidde" kan vi fortelle at denne konkurransen har vært arrangert siden 1934 -altså i 85 år! Distanse: To runder i 3-kilometeren på MIF-hytta. Stilart: klassisk (alltid!).

Påmelding i tidtakerbua til kl. 18.30, opprop rett før start kl 19.00. Parstart hvert hele minutt med en fra DBK og en fra MIF.
Det er viktig å stille så mange som mulig (i all fall flere enn MIF), så skigruppa utfordrer alle som kan gå på ski til å stille opp!

Spenningen stiger like før start for Jarle Kristansen, MIF (til v.) og Terje Bjertnes, DBK i DBK-MIF-konkurransen. 21.03.18.-1932

Samarbeidspartner

Følg oss på sosiale medier!

Gi oss din støtte!

Min Idrett

Den du er, er bra nok for oss!