Flott innsats av Jan-Henrik Melbø i Junior NM på Savalen

Jan-Henrik gikk Østfold Skikrets inn til en meget sterk 5. plass på stafetten i M19/20 klassen. I tillegg leverte han to gode distanserenn.

Arkivfoto fra Smaalenene Avis (2018).

I samarbeid med Norges Skiforbund inviterte klubbene Alvdal IL, Fåset IL og Tynset IF til NM langrenn for juniorer i helgen. Arrangementet ble arrangert på Savalen Skiarena på Tynset.

På fredagens 10 km intervallstart i klassisk stilart ble Jan-Henrik nr 61 av over 210 startende. På lørdagens 20 km fristil ble han nr 35 av av nesten 200 startende, og på stafetten (4 X 5 km) på søndag gikk han Østfolds første lag inn til en meget sterk 5. plass i konkurranse med 120 andre lag.

Gratulerer med flott innsats Jan-Henrik.

Alle resultater fra: Junior NM på Savalen.