Ungdomsbirken 2019

Super innsats i supre forhold ...

Ungdomsbirken arrangeres i starten på mars hvert år og samler over 2000 barn og ungdom. Starten går på Sjusjøen skistadion og etter ca 4 km så bærer det nedover i stor fart og du går i mål på Birkebeinerstadion ved Lillehammer.

I år var det ca minus 10 grader og vind ved start. Litt småkaldt før start men etter at startskuddet går så merker en ikke kulden smiley.

Fellesstart med nesten 300 løpere i hver klasse er en opplevelse og for mange en erfaring rikere. Det kan kreve mye ekstra krefter å gå i slike felt.

Vi gratulerer alle våre løpere med flott innsats og mange satt ny personlig rekord selv om føre var litt tråere enn ifjor.

Grasrotandelen